ŠELTON: Moj omiljeni igrač oduvek je bio Rodžer

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 19:10

ŠELTON: Moj omiljeni igrač oduvek je bio Rodžer

Amerikanac pokušavao da urkade Nadalove tajne.

Amerikanac Ben Šelton ove sezone se definitivno izborio za svoje mesto među najboljim teniserima sveta, a trenutno 15. igrač na svetskoj rang listi u razgovoru za italijanski ''Gazeto delo Sport'' istakao je da je njegov idol Rodžer Federer iako je kalo klinac često gledao Rafaela Nadala.

 - Proučavao sam Nadala i pokušao da ukradem njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tajne. Ali, moj omiljeni igrač je oduvek bio Rodžer. Novak Đoković? Za tri godine će i dalje biti među pet najboljih, osvajaće turnire - rekao je Šelton.

Amerikanac je nedavno eliminisan u Beču, a bolji od njega bio je Italijan Janik Siner.

 - On je samo godinu dana starije od mene i već je postigao mnogo. Predvodi fantastičnu generaciju mladih Italijana i biće među Top 5 u narednih nekoliko godina - dodao je Šelton.
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.