Rodžer se uspešno vratio u Sinsinati nakon tri godine

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer se uspešno vratio u Sinsinati nakon tri godine

Rodžer Federer se nakon propuštenog turnira u Toronto, trijumfalno vratio na teren i savladao Petera Gojovčika u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Švajcarac je slavio u dva seta, oba puta rezultat je bio 6:4.

Meč je trajao jedan sat i 12 minuta, Federer je imao više vinera (24:18) i manje neiznuđenih grešaka (20:29).

Federer se tako 11. put u karijeri plasirao u osminu finala Sinsinatija, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gde će igrati protiv Leonarda Majera.

Ovaj turnir je osvajao sedam puta, a poslednji put je nastupio 2015. kada je pobedio Novaka Đokovića u finalu, a naredna dva izdanja preskočio zbog povrede.

Ovo mu je inače bila 30. pobeda na 34 meča koliko je odigrao ove godine.

This one goes to 11!

@rogerfederer stretches his #CincyTennis winning streak to 11 with a 6-4 6-4 win over Peter Gojowczyk. pic.twitter.com/sCPZzEP2hJ

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.