Rodžer: Mogao bih se navići na Rafu sa iste strane

Izvor: B92, 24.Sep.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer: Mogao bih se navići na Rafu sa iste strane

Rodžer Federer napisao je na Tviteru da bi mogao da se navikne na igranje sa Rafaelom Nadalom u dublu, ali je odbacio mogućnost trajnog partnerstva.

Švajcarac i Španac, trenutno dvojica najbolje rangiranih tenisera sveta, igrala su u dublu u prvom izdanju Lejver kupa u Pragu, i pobedili.

"Uvek ćemo biti rivali dok god smo aktivni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I posle ovoga ćemo biti rivali. Ali bio je ovo poseban, veoma interesantan trenutak. Znati da možeš da se osloniš na njega u ključnim trenucima, videti kako donosi odluke", rekao je Federer.

Federer i Nadal su doneli Evropi petu pobedu u šest sing mečeva u duelu sa igračima iz ostatka sveta, za vođstvo 9-3 uoči poslednja četiri okršaja.

"Bilo je neverovatno", kratko je opisao svoj osećaj Nadal.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rodžer: Mogao bih se navići na Rafu sa iste strane

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2017

Rodžer Federer napisao je na Tviteru da bi mogao da se navikne na igranje sa Rafaelom Nadalom u dublu, ali je odbacio mogućnost trajnog partnerstva...Švajcarac i Španac, trenutno dvojica najbolje rangiranih tenisera svijeta, igrala su u dublu u prvom izdanju Lejver kupa u Pragu, i pobijedili..."Uvijek...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.