Rodžer Federer se oglasio: Sa Novakom imam savršen odnos, Beker previše priča!

Izvor: Svet plus, 18.Jun.2015, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer Federer se oglasio: Sa Novakom imam savršen odnos, Beker previše priča!

Nakon izjave Borisa Bekera, da je Rodžer Federer jedina osoba koja ne podnosi Novaka Đokovića, oglasio se i švajcarski teniser, koji je Noletovom treneru poručio da previše priča.

Rodžer Federer osvrnuo se na deo iz biografije Borisa Bekera u kojoj je napisao da je javna tajna, kako se Novak Đoković i švajcarski teniser ne podnose. Nekadašnji najbolji teniser sveta kaže, da je ranije imao problema sa Novakom, ali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u poslednje vreme njihov odnos savršen: "Poznato je da sam imao problema sa Novakom ranije. Imao sam problem sa Novakovim stavom na početku njegove karijere, ali je sada taj stav savršen. Danas je sve između nas savršeno i potpuno fer. Ne sviđa mi se to što je Boris rekao", naglasio je Rodžer i dodao :

"Uvek je opasno kada mnogo pričate – nekada kažete određene stvari koje ne bi trebalo da kažete".  Novak i Rodžer odigrali su do sada 39 međusobnih mečeva, a osvajač 17 Gren slem titula ima jedan trijumf više. "Nemam problem sa Novakom – ne mogu reći da mi je prijatelj jer najbolji prijatelji su drugi ljudi, ali smo srećni kada se sretnemo", dodao je Federer, prenosi Alo.rs.
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.