Rodžer Federer i Serena Vilijams nestaju sa liste

Izvor: B92, 21.Maj.2022, 11:48

Rodžer Federer i Serena Vilijams nestaju sa liste

Odluka ATP i WTA napravila je zemljotres u teniskom svetu, a tek će uslediti kada se bodovi sa Vimbldona zaista obrišu.

Podsetimo, Vimbldon je nedavno doneo odluku da zabrani nastup ruskim i beloruskim teniserima. ATP ih je zbog toga kaznio oduzimanjem bodova, što znači da se bodovi ne računaju, ali da finansijske nagrade ostaju na snazi.

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniseri pretrpeće štetu ovom odlukom, veliku svakako i Novak Đoković, koji će izgubiti prvo mesto na ATP listi.

No, možda još veću će naneti Rodžeru Federeru i Sereni Vilijams, dvema legendama "belog sporta", kojih više uopšte neće biti na listama, ATP i WTA.

To će se desiti čak i u slučaju da igraju na Vimbldonu.

Za Serenu Vilijams se očekuje da bude u Londonu, dok Federera sigurno neće biti i, kako je najavljeno, Švajcarca nećemo gledati na terenu do "Lejver kupa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer Federer i Serena Vilijams nestaju sa ATP i WTA liste

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2022

Odluka ATP i WTA napravila je zemljotres u teniskom svijetu, a tek će uslijediti kada se bodovi sa Vimbldona zaista obrišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.