RF: Moj odnos sa Novakom je dobar

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RF: Moj odnos sa Novakom je dobar

Rodžer Federer izjavio je da između Novaka Đokovića i njega nema "loše krvi" i da mediji vole da preuveličavaju stvari.

Na konferenciji za medije pred meč Dejvis kupa, Rodžera su pitali da prokomentariše izjavu Novakovog oca da je "loš čovek, a dobar igrač":

"Moj odnos sa Novakom je dobar", rekao je Rodžer i potom je obrazložio:

"Mediji su navikli da da preuveličavaju stvari, neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao da želi da mi budemo posvađani. Novak i ja smo imali mnogo uzbudljivih mečeva, ali van terena je sve korektno i prijateljski. Viđamo se često i među nama nema loše krvi. Drago mi je što je izrastao u velikog igrača jer sam ga pratio od početka njegove karijere. On nažalost nije sada ovde, ali generalno je naš odnos u redu", kaže Rodžer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RF: Moj odnos sa Novakom je dobar

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Rodžer Federer izjavio je da između Novaka Đokovića i njega nema "loše krvi" i da mediji vole da preuveličavaju stvari...Na konferenciji za medije pred meč Dejvis kupa, Rodžera su pitali da prokomentariše izjavu Novakovog oca da je "loš čovek, a dobar igrač":.."Moj odnos sa Novakom je dobar",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.