Prvi put: Federer na Bejbi Federera

Izvor: B92, 24.Okt.2013, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put: Federer na Bejbi Federera

Bugarski teniser Grigor Dimitrov savladao je Aleksandra Dolgopolova sa 6:3, 6:2 u drugom kolu turnira u Bazelu.

Dimitrov, koji ima nadimak "Bejbi Federer", u četvrtfinalu će se sastati upravo sa Rodžerom Federerom, a to će biti njihov prvi međusobni susret.

Bugarin je nedavno u Stokholmu osvojio prvu titulu u karijeri i biće zanimljivo videti može li da parira posrnulom Federeru.

Branilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << titule Huan Martin del Potro lako je izašao na kraj sa Markosom Bagdatisom (6:1, 6:2) i u četvrtfinalu ga čeka Pol-Anri Matje, koji je u francuskom derbiju dobio Mikaela Ljodru 6:4, 6:3.

Nemac Danijel Brands savladao je Lukaša Kubota iz Poljske 6:2, 6:4 i za plasman u polufinale boriće se sa Eduardom Rože-Vaselanom, koji je bio bolji od Tobijasa Kamkea 7:5, 6:3.

Vasek Pospišil je u dva seta savladao Iva Karlovića, a u četvrtfinalu ga čeka još jedan Hrvat – Ivan Dodig.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.