Pravo niotkuda, Federer završio sezonu, da li i karijeru?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 09:24

Pravo niotkuda, Federer završio sezonu, da li i karijeru?

Mnogi postavljaju isto pitanje.

Rodžer Federer je danas objavio da je primoran da uradi još jednu operaciju.

Švajcarac je imao određenih problema sa povredama proteklih godinu dana, ali niko nije očekivao da će morati da operiše desno koleno krajem februara.

Sada je na redu novi zahvat jer oporavak ne ide kako se očekivalo, a Federer je rekao da će van terena biti do kraja godine.



"Dragi navijači, nadam se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam napravio korak unazad vezan za moj oporavak, tako da sam morao da odem na još jednu brzinsku artroskopsku proceduru na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaćemi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje, Rodžer"
, objavio je on na društvenim mrežama.

Švajcarac je trenutno četvrti teniser sveta, sada ga čeka pauza od šest meseci, pa se navijači pitaju hoće li uspeti da se vrati tenisu na pravi način.

pic.twitter.com/zXnR7gAZQA

— Roger Federer (@rogerfederer) June 10, 2020
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.