Pravila su ista za sve? Hajde razmislite ponovo, očigledno da za Federera nisu! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 09:49

Pravila su ista za sve? Hajde razmislite ponovo, očigledno da za Federera nisu! (video)

Kada to Federer uradi, onda je to svima simpatično, svi se smeju, čak i onaj koga ''nedodirljivi Rodžer'' pogodi...

Koliko god pokušavali da razumemo odluku nadležnih na US openu da diskvalifikuju Novaka Đokovića sa turnira jer ne nenamerno pogodio gospođu linijskog sudiju, to postaje mnogo teže kada vidimo pojedine snimke iz prošlosti, kada su neki drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniseri bili u sličnoj situaciji.

Jedna od tih situacija, na koju sada ukazuju i u pojedinim inostranim medijima, dogodila se pre 14 godina na Australijan openu, kada je Rodžer Federer bio u glavnoj ulozi.

Posle jednog osvojenog poena, Federer je iza leđa zahvatio lopticu koja je pogodila dečaka koji sakuplja loptice, ali tada niko nije ni pomislio da na bilo koji način opomene, a kamoli kazni Švajcarca.

Naprotiv, komentator se nasmejao, Rodžer se nasmejao, publika se smejala, a onda i pogođeni dečak... Milina jedna...

Najnovije objašnjenje je da je razlika navodno u tome što je Federer to učinio kada nije imao razloga za bilo kakvu frustraciju, dok je Novak bio ''frustriran'' posle izgubljenog gema na svoj servis...

-

Kada on kaže, onda je gotovo - Zvezda dobija pojačanje za Ligu šampiona! https://t.co/JRMZv1TJMs

— Sportske.net (@sportske) September 8, 2020
Pogledaj vesti o: US Open,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hit Džejmison 14 godina čeka izvinjenje Federera zbog udaranja lopticom

Izvor: RTS, 09.Sep.2020

Diskvalifikacija Novaka Đokovića ne samo što je uzburkala teniski svet nego ga je i podelila. Većina smatra da je odluka prestroga jer namera nije postojala. Vest je prokomentarisao i Hit Džejmison, momak koji i dalje čeka izvinjenje Rodžera Federera zato što ga je na Australijan openu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.