“Povlašćeni položaj mi nekad pomaže, a nekad ne”

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Povlašćeni položaj mi nekad pomaže, a nekad ne”

Rodžer Federer se oglasio o optužbama da na većini teniskih turnira ima povlašćen položaj.

Francuski teniser Žilijen Beneto uzburkao je javnost komentarima da Federer ima povlašćen položan i da često od organizatora turnira ima zahteve kakve nemaju drugi teniseri.

Beneto >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je krajem sezone na prvi pogled optužio Federera, ali Švajcarac kaže da su njegove reči uzete iz konteksta.

- Nisam želeo da komentarišem to tokom Završnog mastersa, nadam se da razumete zašto. Žilijen je dobar čovek, znamo se od juniorskih dana i mislim da su njegove reči uzete iz konteksta - izjavio je Federer.

Federer je dao svoje mišljenje i oko optužbi da često bira kada će da igra.

- Nekad me pitaju da li želim da igram u ponedeljak ili utorak, nekada me pitaju da li želim da igram uveče ili preko dana, a nekada to pitaju mog agenta. Na primer, u Aziji često žele da igram noću. Da, nekada imam pravo glasa. Ali, na US openu sam pitao da igram u ponedeljak, a oni su me stavili u utorak. Sve je to u redu, znate. Te 'probleme' imam već 20 godina. Nekada mi pomažu, a nekada ne - i to vam je to. Dosta toga što je rečeno nije tačno, da se razumemo - jasan je Rodžer.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.