Posle Federera, Ziki izbacio i Mareja!

Izvor: Mondo, 17.Mar.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Federera, Ziki izbacio i Mareja!

Najbolji srpski dubl igrač sa svojim partnerom "čisti" velikane pojedinačne konkurencije.

Foto: MN Press

Nenad Zimonjić i Marćin Matkovski plasirali su se u čevrtvrfinale Indijan Velsa u konkurenciji dublova.

Nakon što su u prethodnoj rundi eliminisali Rodžera Federera i njegovog partnera, srpski i poljski tandem u utorak je pobedio i Tanasija Kakinakisa i Endija Marija - u dva seta (6:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 6:4).

Samo sat i devet minuta bilo je potrebno Zikiju i Matkovskom da počiste sa sterena englesko-australijsku kombinaciju i da se plasiraju među najbolja četiri dubla prestižnog turnira.

Za plasman u finale, Zimonjić i njegov par boriće se protiv Florina Mergee i Dominika Inglota.

Srpski Dejvis kup reprezentativac samo je dva puta dolazio do polufinala Indijan Velsa i oba puta igrao u finalu. Međutim, još nije podigao i pehar, već je uz Danijela Nestora gubio mečeve za trofej 2008. i 2010. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.