POSLE POBEDE: Federer je bio u euforiji, ali da li bi se i Novaku tolerisao OVAJ potez (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE POBEDE: Federer je bio u euforiji, ali da li bi se i Novaku tolerisao OVAJ potez (VIDEO)

Švajcarac pobedio Nišikorija.

Rodžer Federer se plasirao u četvrtfinale Australijan opena, pobedom nad Keijem Nišikorijem (više pročitajte OVDE). Meč je trajao skoro tri i po sata, a koliko mu je pobeda značila svedoči i ponašanje na kraju meča. Švajcarac, nekada najbolji svetski teniser (sada 17. na ATP listi) je bio oduševljen. Skakao je od radosti, a u jednom trenutku euforije je "lansirao" lopticu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tribine (na 0:08 snimka).

Podsetimo, da je Novak Đoković često bio kritikovan zbog sličnih stvari. Ali poznajući situaciju u "belom sportu", biće malo onih koji će ovaj Federerov potez protumačiti kao "potencijalno opasan".

#Federer through to the quarterfinals! #AusOpen pic.twitter.com/Trk7Oto2q9

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2017

Federer je do sada osvojio 17 gren slem titula, od kojih su četiri iz Melburna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.