POČETAK OBEĆAVA: Federer gledao Marejeve majstorije i plasman u drugo kolo Vimbldona

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 20:06

POČETAK OBEĆAVA: Federer gledao Marejeve majstorije i plasman u drugo kolo Vimbldona

Odličan meč Britanca.

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u drugo kolo Vimbldona. On je bio bolji od Rajana Penistona 6:3, 6:0 i 6:1 za dva časa igre.

Nekada prvi reket sveta je bio i više nego dominantan na startu najvećeg teniskog turnira.

Otpor protivnika je probio u šestom gemu, kada je došao do brejka i od tog trenutka je sve bilo lakše. Odigrao je Marej jedan od najboljih mečeva u poslednje vreme. Kontrolisao je apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve na terenu i nije dozvolio bilo kakav povratak Penistona.

Koliko je bio dominantan, jasno je samim pogledom na ishod drugog i trećeg seta. Možda je Endi bio inspirisan, pošto ga je sa tribina posmatrao, osmostruki osvajač Vimbldona, Rodžer Federer.

Endi će se u sledećem kolu sastati sa Dominikom Timom ili Stefanosom Cicipasom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.