Izvor: Domino Magazin, 21.Jul.2020, 10:46

On i Roger Federer imaju nove patike

On i Roger Federer imaju nove patike. Setimo se da su prošle godine Roger Federer i kompanijaOn najavili partnertvo. I sada kao rezultat tog partnerstva stižu patike. Tenisice su najavljene na događaju uživo na TheRoger.com. One su vrlo moderne ali imaju klasičnu siluetu koja naravno asocira na tenis. Vodilo se računa o ekologiji jer imaju […] The post On i Roger Federer imaju nove patike appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Oxford vakcina napreduje – Možda već u septembru bude gotova

Izvor: Domino Magazin, 21.Jul.2020

Naučnici kažu da vakcina Oxforda koju naučnici rade u saradnji sa kompanijom Astra Zeneca odlično napreduje. Kod nas su najavljene vakcine koje stižu do kraja godine, ali na žalost mi smrtni građani pojma nemamo čije su, kakve su, odakle nam stižu i da li će biti proverene ili će se tek proveravati...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.