OVO SU ZA NJEGA BOLNE TEME: Federer prvi put PROGOVORIO o Noletovoj ERI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 09:48

OVO SU ZA NJEGA BOLNE TEME: Federer prvi put PROGOVORIO o Noletovoj ERI (FOTO)

Švajcarac se prisetio sušnih godina.

Švajcarski teniser Rodžer Federer govorio je o godinama kada nije imao baš najsjajnije rezultate.On nije uspeo da osvoji nijedan Grend slem u periodu od 2012. do 2017. Federer je u razgovoru sa Brazilcem Gustavom Kuertenom govorio o tom vremenu.

Kada pogledate unazad, te četiri i po ili pet godina, ja nisam osvojio nijedan Grend slem. Često čujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako ljudi pričaju da sam igrao užasno. Imao sam tešku 2013. godinu, bol u leđima od Indijan Velsa pa sve do leta - rekao je Federer.

Roger Federer opts against copying Rafael Nadal and Novak Djokovic decision to practise https://t.co/xf3VACNdE6

Roger Federer is happy to relax with his family and wait to discover when tennis will resume.

from Daily Express :: Tennis Feed https://t.co/S7cAEjF1PQ

Source lin… pic.twitter.com/RfDb4pD0Tr

— itennis (@itennis4) May 25, 2020

On smatra da su njegov pad dobro iskoristili Novak Đoković i Rafael Nadal.

"Iskreno, mislim da je to bilo vreme Novaka i Rafe, koji je imao tapiju na Rolan Garos, kao što svi znamo. Tako da je bilo teško ostvariti neku specijalnu pobedu -- istakao je Federer.

Federer je posle sušnog perioda, prvi Grend slem trofej podigao u Australiji 2017. godine. Švajcarac je i dalje prvi u tom parametru sa 20 osvojenih najvećih titula. Ima jednu više od Nadala i tri od Đokovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.