OVO ĆE ZABOLETI NADALA I FEDERERA! Legendarni Španac i trener Alkaraza: Novak je GOAT, nema debate

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 17:58

OVO ĆE ZABOLETI NADALA I FEDERERA! Legendarni Španac i trener Alkaraza: Novak je GOAT, nema debate

Više nema dileme nikakve.

Trener Karlosa Alkaraza, i nekadašnji svetski broj jedan, Huan Karlos Ferero, ističe da nema debate u vezi s time ko je najvećih svih vremena.

- Sa Đokovićevim brojevima nema debate. Može da vam se dopada više Rafa, može da vam se dopada više Federera, ali kada je reč o brojevima – najbolji u istoriji je Đoković - rekao je Ferero.

- Ne iznenađuje me što je Nole uzeo tri slema. On je igrač koji živi za tenis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i za to da postiže najbolje moguće rezultate. Sve radi kako bi bio fizički savršen, od ishrane do odmora. Moraš da budeš vrhunski u mnogo stvari da bi bio tu. Danas je to veoma teško – imati i normalan život i biti profesionalac, posvetiti se dovoljno tenisu. Đoković je najbolji u tome, posvećen je.

Ferero ističe da Alkaraz nije stavio dodatni pritisak na sebe rečima da "misli o Novaku na svakom treningu".

- Ne pričamo samo o tome, ne pričamo o tome da jurimo Đokovića, ali to je i normalno da misliš o tome kako da stigneš broja jedan, kada si na mestu dva. Ipak, igraš sa raznim rivalima, ne samo sa Novakom – mnogi se moraju dobiti da bi se stiglo do njega - zaključuje Ferero.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.