Novak i Federer trenirali u isto vreme

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Federer trenirali u isto vreme

Kiša je i tokom četvrtog dana takmičenja na Australijan Openu povremeno padala i tako remetila program mečeva.

I ne samo njih, već i treninga koji su bili zakazani za brojne spoljne terene, pa je tako i Novak Đoković umesto na otvorenom morao da trenira u dvoranskim uslovima.

Šampion Australijan Opena je radio u Nacionalnom teniskom centru od 14 časova po lokalnom vremenu s obzirom na to da nije mogao da to učini na terenu 21, gde je bilo planirao da radi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sa njim su bili trener Marjan Vajda i fizioterapeut Ulises Badio, ekipa koja je bila prisutna u istom sastavu i na prošlogodišnjem Australijan Openu, a očekuje se da im se ovih dana pridruži i Goran Ivanišević.

Novakov sparing partner na treningu bio je nemački teniser Dominik Kepfer.

Bio je to veoma dobar i prilično intenzivan trening za Novaka, kog u trećem kolu u petak očekuje sudar sa Japancem Jošihitom Nišiokom.

Novak je po završetku treninga otišao da podeli brojne autograme navijačima koji su imali sreće da u opštoj gužvi pred centrom, nađu svoje mesto na omanjoj tribini iza terena gde je trenirao.

Istovremeno, dva terena dalje od Novaka, trenirao je sa svojim timiom i Rodžer Federer. Uz njega su bili i Ivan Ljubičić i Severin Luti.

Švajcarac je , za razliku od meča sa Krajinovićem podosta grešio, naročito na bekhendu, ali bilo je primetno da je pokušavao da igra oštrije udarce koji su leteli veoma nisko iznad mreže.

Rodžer u narednoj rundi, takođe u petak igra protiv Australijanca Džona Milmana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.