Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 19:25

Neuspeo povratak Federera na turniru u Ženevi

Švajcarski teniser Rodžer Federer vratio se posle više od godinu dana pauze na teren ali nije uspeo da proslavi i prvu pobedu na turniru u Ženevi. Već u prvom koli Federera je zaustavio od Španca Pablo Anduhar i nadigrao ga sa 2:1 (6:4, 4:6, 6:4).
Trenutno osmi igrač na svetskoj listi vratio se na šljaku posle 712 dana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je Pablo Anduhar, trenutno 75. na listi, uspeo da priredi iznenađenje i nadigra ga posle skoro dva sata nadmetanja.

U narednom kolu Anduharu će suparnik biti pobednik meča Švajcarca Dominika Štrikera i Mađara Martona Fučoviča.
Turnir u Ženevi iz serije 250 igra se za nagradni fond od 419.470 evra, aktuelni šampion je Aleksandar Zverev još iz 2019. jer se prošle godine turnir nije igrao zbog pandemije virusakorona.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Federer: Ni ne pomišljam da ću osvojiti Rolan Garos

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2021, 11:07

Rodžer Federer se vratio na teren porazom u drugom kolu turnira u Ženevi. Švajcarac je ispustio 4:2 u trećem setu i pružio ruku Pablu Anduharu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.