Nastase: Federer nije najbolji igrač svih vremena

Izvor: B92, 13.Dec.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastase: Federer nije najbolji igrač svih vremena

Nekada najbolji teniser sveta, Rumun Ilije Nastase, smatra da nije korektno nazivati Rodžera Federera najboljim teniserom svih vremena.

U poslednje vreme mnogi tvrde kako je Švajcarac neprikosnoven, najviše zbog 20 osvojenih grend slem titula, ali Nastase ima drugačije mišljenje.

"Nije fer reći da je Federer najveći igrač svih vremena. Nije u redu pre svega prema igračima iz prošlosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao šti su Rod Lejver ili Pit sampras. Ljudi danas gledaju sve sportiste. Kristijano Ronaldo će biti najbolji za deset godina, ali ne želim da ga stavljam u taj kontekst da je najbolji do sada. Svi su veliki šampioni i igrali su na najvišem nivou", smatra Nastase.

On smatra da nije realno rangirati igrače u tom smislu jer je svako igrao u drugačijoj eri.

Inače, Federer je do sada osvojio 20 grend slem titula, Nadal ima 17, a Novak Đoković i Pit Sampras po 14.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MA KAKAV FEDERER! LEGENDARNI RUMUN ŽESTOKO OPLEO PO ŠVAJCARCU: Ovo će sigurno razbenseti Rodžerove fanove!

Izvor: Kurir, 14.Dec.2018, 12:07

Nekada prvi teniser sveta i šampion Rolan Garosa Ilije Nastase izjavio je kako Rodžer Federer nije najbolji teniser koji se ikada pojavio. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.