NOVAK NIKAD ISKRENIJI O FEDERERU: Nismo prijatelji, Nadala sam viđao češće nego majku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 07:47

NOVAK NIKAD ISKRENIJI O FEDERERU: Nismo prijatelji, Nadala sam viđao češće nego majku

Srpski as se poverio Italijanima.

Novak Đoković učestvuje na mastersu u Rimu gde brani titulu.

Tokom boravka u glavnom gradu Italije dao je intervju za “Korijere dela sera” u kojem je govorio i o odnosu sa najvećim rivalima tokom karijere Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Javnost pogotovo zanima njegov odnos sa Švajcarcem.

- Nikada nismo bili prijatelji. Među rivalima tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nešto nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Uvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih tenisera svih vremena. Međutim, nikada nismo bili bliski – bio je jasan Đoković.

Srpski as je pričao i o Rafaelu Nadalu.

- Stariji je godinu dana od mene, na početku karijere smo dva puta izašli čak i na večeru. Međutim, i sa njim nije bilo moguće da budemo prijatelji. Uvek sam mu se divio i poštovao ga. Rafa je deo mog života, češće sam ga viđao u poslednjih 15 godina nego svoju majku – konstatovao je Đoković.

Novaka u utorak čeka meč osmine finala mastersa u Rimu protiv Kamerona Norija iz Velike Britanije. Ovaj duel je na programu u 11 časova.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.