Montreal ove godine bez Rodžera

Izvor: B92, 02.Avg.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montreal ove godine bez Rodžera

Rodžer Federer objavio je da zbog povrede leđa neće nastupiti na predstojećem turniru serije 1000 u Montrealu.

Švajcarac bi na teren trebalo da se vrati na sledećem Mastersu u Sinsinatiju gde brani titulu.

"Razočaran sam što neću igrati uz Montrealu sledeće nedelje. To je sjajan turnir sa neverovatnim navijačima. Radujem se pojavljivanju na tok turniru u budućnosti", napisao je Rodžer na svojoj Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranici.

Nakon iznenađujućeg poraza već u drugom kolu Vimbldona od Ukrajinca Stahovskog, Švajcarac je napravio iznenađujuću odluku da igra na dva turnira na šljaci kako bi testirao novi, veći reket.

Usledila su još dva teška poraza za petog tenisera sveta, u Hamburgu je izgubio od 114. na svetu Delbonisa, a u Gštadu od 55. na ATP listi Brandsa.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer iz nepoznatih razloga otkazao učešće u Montrealu

Izvor: Blic, 02.Avg.2013

Švajcarski teniser Rodžer Federer otkazao je učešće na Masters turniru koji se igra sledeće nedelje u Montrealu, a razlog za njegov izostanak u Montrealu nije poznat...Federer je istakao da mu je veoma žao što neće učestvovati na turniru u Kanadi, kao da će se potruditi da zaigra na predstojećim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.