MekFederer može da igra i u suknjici (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2017, 06:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MekFederer može da igra i u suknjici (VIDEO)

Rodžer Federer i Endi Marej odigrali su u utorak humanitarni meč u Glazgovu, a pored sjajnih poteza koje je publika mogla da vidi uživala je u još jednoj stvari.

Naime, Švajcarac je prihvatio izazov jedne gospođe iz publike koja mu je poklonila kilt, tradicionalnu škotsku suknju za muškarce, i jedan gem je odigrao u njemu. Zanimljivo je da Švajcarcu to uopšte nije smetalo pošto je taj gem dobio pa bi možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogao da razmisli o tome da u budućnosti od svog sponzora zatraži da mu smisli neku specijalnu opremu.

Škotlađnani nisu propustili priliku da automatski prisvoje Švajcarca pa je tokom navedenog gema bio potpisan kao Rodžer MekFederer.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Federer i Marej u nešto drugačijem izdanju (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Nov.2017

Dvojica teniskih velikana odigrali humanitarni meč u Glazgovu i zabavili publiku "stajlingom"...Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill..Rodžer Federer u kiltu, a Endi Marej sa perikom? O čemu je reč?..Dvojica teniskih velikana odigrali su humanitarni meč u Glazgovu i potrudili se da, pored atraktivnih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.