Marej i Federer odustali od Mastersa u Šangaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2009, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej i Federer odustali od Mastersa u Šangaju

LONDON - Treći teniser sveta Endi Marej odustao je od učešća na masters turniru u Šangaju koji će se sledeće nedelje igrati za nagradni fond od 5.25 miliona dolara.

Britanac je odluku obrazložio povredom zgloba, zbog čega je propustio i ovonedeljni turnir u Japanu. I svetski broj jedan Rodžer Federer je odlučio da se povuče sa mastersa u Šangaju, prenele su agencije.

Marej je povredu zaradio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sinsinatiju u avgustu, a posle poslednjih medicinskih testova odlučeno je da pauzira dve do tri nedelje.

Marej i Federer, koji se povukao zbog umora, su među petoricom igrača koji su već obezbedila nastup na novembarskom finalu Svetskog tura u Londonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mari odustao od Šangaja

Izvor: B92, 08.Okt.2009

Treći igrač sveta Endi Mari odustao je od učešća na Mastersu u Šangaju koji će se sledeće nedelje igrati za nagradni fond od 5.25 miliona dolara...Britanac je odluku obrazložio povredom zgloba, zbog čega je propustio i ovonedeljni turnir u Japanu. I svetski broj jedan Rodžer Federer je odlučio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.