Krajinović porazom od Federera završio učešće na AO

Izvor: Beta, 22.Jan.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović porazom od Federera završio učešće na AO

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:1, 6:4, 6:1. Meč je trajao sat vremena i 32 minuta.Sa dva brejka na početku prvog seta, Federer je lako došao do vodjstva, da bi Krajinović nešto značajniji otpor pružio u drugom setu.Uspeo je srpski teniser da oduzme servis svom rivalu, ali ne više od toga, te je Švajcarac iskoristio prvu set loptu i poveo sa 2:0.Još ubedjiviji bio je Federer u trećem setu, kada je čak tri puta napravio brejk, a potom iskoristio treću meč loptu.U sledećem kolu on će igrati protiv Australijanca Džona Milmana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović porazom od Federera završio učešće na AO

Izvor: Danas, 22.Jan.2020

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:1, 6:4, 6:1.

Nastavak na Danas...

AO: Krajinović bez šansi protiv Federera, završio takmičenje

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2020

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas izgubio od Švajcarca Rodžera Federera sa 6:1, 6:4, 6:1...Meč je trajao sat vremena i 32 minuta...Sa dva brejka na početku prvog seta, Federer je lako došao do vođstva, da bi Krajinović nešto...

Nastavak na Radio 021...

Federeru krivo zbog Filipa!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020

Kiša je sve poremetila....Rodžer Federer je uspeo da se bez velikih problema plasira u treće kolo turnira u Australiji...On je savladao srpskog tenisera Filipa Krajinovića, a nakon meča je istakao da mu je žao što Srbin nije bio na najvišem nivou..."Kada je bilo ništa-40 i 5:1 u prvom setu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.