Koliko Federer ima navijača u Srbiji?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko Federer ima navijača u Srbiji?

Da li ste znali da Rodžer Federer ima veliki broj navijača i u Srbiji?

Jedan od najboljih tenisera ikada jeste Rodžer Federer, švajcarski teniser je ujedno i jedan od najpopularnijih trenutno na svetu.

U eri gde je tenis u Srbiji u velikom porastu i gde dominira >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novak Đoković, teško je zamisliti da navijači iz naše zemlje navijaju baš za Rodžera Federera.

Ipak, daleko od toga da ih nema, verujemo da i vi poznajete par njih.

To je istakao i Rodžer Federer u intervjuu za "Svet tenisa".

"Navijač iz Srbije je pokazao 'RF' tetovažu na listu. U Buenos Ajresu je momak skinuo majicu i tamo je na stomaku bila tetovaža mog lica. To je baš veliko, specifična pojava. Iznenadi me svaki put kada odem na mesta gde tenis nije toliko popularan kao u Evropi ili Sjedinjenim Državama. Kada sam sa svojom fondacijom išao u Etiopiju, prepoznavali su me na ulici", rekao je Rodžer Federer za "Svet tenisa".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.