KO BI SE OVOME NADAO? Federer dobio ponudu da potpiše za FUDBALSKI klub! Šta će biti sa tenisom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 15:54

KO BI SE OVOME NADAO? Federer dobio ponudu da potpiše za FUDBALSKI klub! Šta će biti sa tenisom (FOTO)

Spremili mu i dres.

Fudbalski klub Vilarepos, član pete švajcarske lige, ponudio je ugovor legendarnom teniseru Rodžeru Federeru (38). Nekadašnji broj 1 još ne namerava da završi tenisku karijeru, ali već sad ima spremnu zamenu za "beli sport".

Iz Vilareposa su pripremili dres sa brojem 20, u znak Federerovih 20 Gren slem titula, a tu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su i ugovor i papiri za registraciju, tako da je sa te strane sve završeno. Ostalo je još samo da Švajcarac prihvati ponudu...

Come vedreste Roger Federer calciatore❓

Gli svizzeri del FC Villarepos, una squadra di Friburgo, hanno scritto una lettera a Federer avendo già preparato maglia e contratto!

(📷 FC Villarepos) pic.twitter.com/pVmM0iJO9b

— We Are Tennis Italia (@WeAreTennisITA) May 8, 2020

Naravno, takav ishod spada u domen naučne fantastike, ali bi se ljudi iz Vilareposa zadovoljili i bilo kakvom reakcijom od strane jednog od najboljih tenisera svih vremena.

- O ovoj ideju razmišljam već neko vreme, ali nikada nisam imao vremena da je sprovedem. Iako ne prhvati da igra za nas, bilo bi dovoljno ludo kada bismo samo uspostavili vezu između Rodžera Federera i FK Vilareposa. Kada bi samo hteo da se slika sa igračima sa dresom, ili da ga potpiše i pošalje nam, to bi bilo neočekivano- istakao je predsednik kluba Pjer Šouvej.

Inače, Federeru fudbal nije stran. Često se deklarisao kao veliki navijač Bazela, a svojevremeno je igrao i u mlađim kategorijama Konkordije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.