Iznenađenje: Zverev, a ne Federer!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje: Zverev, a ne Federer!

Švajcarac je eliminisan u polufinalu. Nemac čeka Đokovića.

Posle 22 godine, Nemac će se boriti u finalu završnog turnira sezone!

Aleksandar Zverev je prvi državljanin te države od Borisa Bekera koji je izborio učešće u poslednjem velikom meču sezone, jer je u subotnjem polufinalu iznenadio Rodžera Federera:

Rodžer Federer - Aleksandar Zverev 5:7, 6:7

Nemac je nadigrao Švajcarca i u nedeljnom finalu će čekati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Novaka Đokovića, po uslovom da najbolji teniser sveta od 21 čas eliminiše Kevina Andersona.

Uzbudljiv meč u "O2" areni završen je i pomalo neprijatnom scenom, zbog koje je publika zviždala sakupljaču loptica, kome je loptica ispala iz džepa, na šta je Zvereve reagovao i izazvao ljutnju londonske publike, tradicionalno naklonjene rekorderu u osvojenim grend slem trofejima.

Švajcarac je danas ipak previše "padao", u drugom setu je napravio čak 14 grešaka i gubio je skoro svaki poen koji je trajao duže od nekoliko razmena. Meč je trajao sat i 35 minuta.
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković finale

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer eliminisan – Zverev prvi finalista

Izvor: B92, 17.Nov.2018

Aleksander Zverev je napravio veliki uspeh, igraće za titulu na ATP tur finalu u Londonu. I to ne bilo kakav uspeh, pobedio je Rodžera Federera, 7:5, 7:6 (5)...Posle 22 godine, on će biti prvi Nemac u finalu završnog turnira. Bio je bolji od Švajcarca, ali i od londonske publike koja je očigledno...

Nastavak na B92...

Đoković blista u Londonu - svom snagom u finale!

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018

Još jedan maestralan nastup najboljeg na svetu!..Šteta je što se sezona završava ove nedelje!..Novak Đoković igra maestralno na završnom turniru i to je pokazao još jednom pobedom bez izgubljenog seta...Igrom za koju nijedan teniser ne bi imao odgovor, srpski teniser je savladao Kevina Andersona...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.