IV: Federer preko Raonića zakazao finale sa Đokovićem

Izvor: Sportal.rs, 22.Mar.2015, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IV: Federer preko Raonića zakazao finale sa Đokovićem

Rodžer Federer plasirao se u finale Masters turnira u Indijan Velsu. Švajcarski teniser je u polufinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4. Federer je u njihovom 10. međusobnom okršaju do devete pobede došao za sat i 26 minuta igre.

U prilično neizvesnom duelu Švajcarac, drugi teniser na ATP rang listi, iskoristio je mali pad u igri Raonića krajem prvog i početkom drugog seta, kada je uspeo da mu oduzme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << servise.

Federer je jedini brejk u prvom setu napravio pri rezultatu 5:5, a potom je na svoj servis bez ikakvih problema došao do prednosti od 1:0 u setovima.

U istom ritmu je Švajcarac nastavio na početku drugog seta, kada je odmah oduzeo servis Kanađaninu, koji do kraja meča nije uspeo da uzvrati brejkom, iako je u četvrtom gemu imao šansu za to.

Federer će se u nedelju u svom šestom finalu na Masters turniru u Indijan Velsu sastati sa Novakom Đokovićem, koji je ranije u subotu savladao Britanca Endija Marija sa 6:2, 6:3.

(Foto: Beta/AP/Mark J. Terrill)
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.