Hingis: Čekala sam Federera 10 meseci

Izvor: B92, 15.Feb.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hingis: Čekala sam Federera 10 meseci

Švajcarska teniserka Martina Hingis rekla je da je 10 meseci čekala na odogovor Rodžera Federera za partnerstvo na Olimpijskim igrama u Riju.

Hingis i Federer predstavljaće Švajcarsku u miks dublu, na olimpijskom turniru koji traje od 5. do 21. avgusta.

„Čekala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam 10 meseci i nadala se da ću g možda posle svih pobeda sa Sanjom, povratka na prvo mesto WTA liste i tri titule u miksu, ubediti da mi bude partner“, rekla je Hingis koja je u toj nameri i uspela.

Martina je u paru sa Sanjom Mirzom bez konkurencije u ženskom dublu – trenutno imaju niz od 40 uzastopnih pobeda i od početka sezone su osvojile Brizbejn, Sidnej, Australijan open i Sankt Peterburg.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Čekala sam Rodžera 10 meseci"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2016

Nekada najbolja teniserka sveta Martina Hingis nekoliko puta je napuštala tenis, ali mu se uvek vraćala. Sada igra samo u dublu, i ima velike uspehe u paru sa Indijkom Sanjom Mirzom. Ona je uspela da ubedi zemljaka Rodžera Federera da igra s njom u miks dublu na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.