Federer zaplakao tokom emotivnog intervjua VIDEO

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer zaplakao tokom emotivnog intervjua VIDEO

Švajcarski teniser Rodžer Federer rasplakao se u emotivnom intervjuu koji je dao za američku kuću "CNN".

Federer je pričao za "CNN" uoči početka nove sezone i prvog Grend slema Australijan opena, ali se usput dotakao i nekih životnih tema.

"To je lepa priča. Došao je da igra klupski tenis u Bazelu kada sam bio mali, a on je tada bio jedan od zvezda. Dao mi je neke savete. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Piter je bio veoma bitna osoba u mom životu, njemu sam zahvalan na svojoj teniskoj tehnici", kazao je Federer.

Karter je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2002. godine, kada je bio na "medenom mesecu" u Južnoj Africi, godinu dana pre nego što je Rodžer osvojio prvi Grend slem.

Na pitanje šta bi Karter rekao da sada vidi Rodžera, 16 godina kasnije sa 20 Slemova u svojim vitrinama, Švajcarac nije mogao da se suzdrži, te je zaplakao.

"Nadam se da bi bio ponosan. On nije želeo da protraćim talenat, tako da... Mislim da mi je to bilo 'buđenje', kada je on preminuo, tada sam krenuo da treniram veoma naporno", kroz suze je rekao Rodžer.

Pročitajte još: Federerova tragedija o kojoj se malo zna

"Imao sam dosta sreće da sam u svom životu imao prave ljude u pravim trenucima, kao i prave trenere. Možete da kažete da sam ja donosio te odluke, ali mislim da sam imao dosta sreće".

Švajcarski teniser je pričao i o Australijan openu, turniru na kojem brani titulu drugu godinu zaredom.

"Dobro se osećam i dobro treniram. Imao sam odličnu sezonu i srećan sam što igram još uvek. Poslednja dva Australijan opena sam osvojio tako da imam samopouzdanja. Volim da igram u Australiji", zaključio je Federer.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.