Federer u polufinalu Dubaija, Cicipas na Monfisa

Izvor: RTS, 28.Feb.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer u polufinalu Dubaija, Cicipas na Monfisa

Švajcarski teniser Rodžer Federer ne blista na turniru u Dubaiju, ali je uspeo da ostvari i treću pobedu i plasira se u polufinale. Federer je u četvrtfinalu eliminisao Martona Fučoviča iz Mađarske, rezultatom 7:6 (8-6), 6:4.
Federer je prvi set dobio tek u taj brejku, potom napravio brejk na startu drugog i činilo se da će brzo završiti posao.

Ipak, Fučovič se vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i izdržao do završnice, kada mu je Rodžer ponovo oduzeo servis i pobedio posle skoro dva sata igre.
On će se za finale boriti sa pobednikom meča Borna Ćorić - Nikoloz Basilašvili.
U drugom polufinalu sastaju se Stefanos Cicipas i Gael Monfis.
Grčki igrač je imao dosta problema protiv Huberta Hurkača rezultatom 7:6 (7-4), 6:7 (1-7), 6:1 i kao peti nosilac uspeo da dođe među najbolja četiri, dok je Monfis ostvario osmi uzastopni trijumf.
Nakon titule u Roterdamu, nastavio je niz pobeda i savladao Ričardasa Berankisa - 6:1, 6:7 (3-7), 6:2.
Turnir serije 500 u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.887.895 dolara.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer u polufinalu Dubaija

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019

Rodžer Federer nalazi se na samo dve pobede od stotog osvojenog turnira u karijeri...Da li će Rodžer Federer biti teniser koji je uspeo da osvoji 100 turnira u svojoj karijeri?..Verovatno da hoće, mnogi smatraju da je pitanje trenutka jer ima čak 99 osvojenih do sada, a na ovom koje igra ove nedelje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.