Federer u finalu Roterdama!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer u finalu Roterdama!

Od ponedeljak prvi teniser sveta Rodžer Federer plasirao se u finale turnira iz Serije 500 u Roterdamu.

Švajcarac je pobedio Italijana Andreasa Sepija - 2:0 (6:3, 7:6), za sat i 24 minuta igre. U finalu turnira u Holandiji igraće sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom, kome je David Gofan predao polufinalni meč zbog bizarne povrede.

Rodžer je ako dobio prvi set, ali je Sepi u drugom namučio prvog reketa sveta, uveo u taj-brejk, ali nedovoljno da izjednači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i uvede meč u treći set. U taj-brejku, Federer je bio ubedljiv - 7:3.

Podsetimo, Federer je trijumfom u četvrtfinalu protiv Robina Hasea posle skoro šest godina stigao do broja 1 na ATP listi i svrgnuo sa trona dosadašnjeg "kralja" Rafaela Nadala.

Švajcarac je prethodnog meseca stigao do 20. Grend slem krune trijumfom u Melburnu na Australijan openu.
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.