Federer se povredio dok je kupao ćerke

Izvor: Press, 25.Mar.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer se povredio dok je kupao ćerke

Švajcarski teniser Rodžer Federer otkrio je kako je zaradio povredu meniskusa, zbog koje je prvi put u karijeri morao na operaciju.
foto: b92,net
Federer je povredu doživeo početkom februara, po završetku Australijan Opena, vrlo brzo je operisan, a na teren se vraća ove nedelje, na Mastersu u Majamiju.
Trenutno treći >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << teniser sveta je u razgovoru sa novinarima na Floridi rekao da se povredio dok se pripremao da okupa ćerke bliznakinje, tačnije, okrenuo se i čuo da mu je koleno ‘puklo’.
Bio je to veoma jednostavan pokret, verovatno onakav kakve sam imao milion puta u životu. Nisam mnogo razmišljao o tome kada se desilo”, rekao je Federer

Međutim, nedugo zatim koleno mu je oteklo i nekoliko dana kasnije mu je pokidani meniscus operisan. 

Posle mesec i po dana pauze, Federer se vraća na teren, a prvi rival u petak će mu biti Argentinac Huan Martin del Potro. Švajcarac je, inače, kasno doneo odluku da se ipak nađe u Majamiju, pošto je 12 dana hodao uz pomoć štaka, a trenirao je bez ikakvih poteškoća u poslednjih devet dana. 

Očekivanja su mi izuzetno mala, što je lepa promena. Želim samo da vidim gde sam. Presrećan sam što sam se vratio, nisam očekivao da ću biti ovde, da budem iskren, posle operacije”, naglasio je Federer.
 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.