Federer potvrdio prvo mesto u Grupi B

Izvor: NaDlanu.com, 24.Nov.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer potvrdio prvo mesto u Grupi B

LONDON, 24. novembra 2011. (Beta) - Švajcarski teniser Rodžer Federer ostvario je u četvrtak i treću pobedu u Grupi B završnog Masters turnira u Londonu, pošto je sa 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:3) bio bolji od Mardija Fiša iz SAD-a.

LONDON, 24. novembra 2011. (Beta) - Švajcarski teniser Rodžer Federer ostvario je u četvrtak i treću pobedu u Grupi B završnog Masters turnira u Londonu, pošto je sa 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:3) bio bolji od Mardija Fiša iz SAD-a.Federer je pre toga pobedio Rafaela Nadala i Žoa Vilfreda Congu, čiji će medjusobni duel odlučiti o drugom polufinalisti iz Grupe B.U drugom gemu prvog seta današnjeg duela, Federer je oduzeo servis Fišu, ali je Amerikanac brzo vratio brejk i smanjio na 2:1. Usledila je potom serija bivšeg šampiona, koji je dobio naredna četiri gema za vodjstvo od 1:0 u setovima.U četvrtom gemu drugog seta Fiš je napravio brejk za 3:1, posle čega je sigurnom igrom došao do izjednačenja u setovima.Federer je, medjutim, u trećem setu opravdao ulogu favorita i ostvario pobedu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.