Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 15:09

Federer ponovo sa reketom u rukama

Nakon velikh problema sa kolenom Švajcarac konačno krenuo da igra tenis

Posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena, Rodžer Federer je morao da se povuče na neko vreme zbog povrede kolena. Ona se međutim pokazala daleko težom nego što se u početku činilo, pa je bio primoran na čak dve operacije te mu je cela sezona propala. U suštini, njemu i najviše odgovara ovo zamrzavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osvojenih poena do 8. marta 2020. pošto je ostao bukvalno na istom iako nije nastupao.

Ti zdravstveni problemi su, sada, čini se prošlost za meštera iz Bazela pošto je konačno uzeo reket u ruke, to jest zaigrao tenis. Prethodnh sedmica, nakon što mu se koleno konačno oporavilo, 39-godišnji as je krenuo sa bazičnim fizičkim pripremama, pre svega za ojačavanje muskulature nogu, a pre neki dan je konačno i ušao u tenisku salu.

Analysing ATP players' forehands: a thread ✨

Presenting an in-depth look at some of the best forehands in tennis, starting with none other than @rogerfederer: pic.twitter.com/oq4pGBhPKY

I to ne bilo kakvu, već sa podlogom veoma sličnom onoj na Australijan openu, što dovoljno govori o njegovim namerama. Lepe vesti svakako za sve ljubitelje belog sporta, a posebno 20-strukog grend slem šampiona koji će očigledno biti spreman za početak naredne sezone i prvi grend slem u 2021.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.