Federer ponovo preskače sezonu na šljaci

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer ponovo preskače sezonu na šljaci

Rodžer Federer, posle eliminacije u drugom kolu Mastersa u Majamiju, rekao je da je zasluženo izgubio prvo mesto na ATP listi i dodao da neće učestvovati na turnirima na šljaci.
Federer je u tri seta izgubio od kvalifikanta Tanasija Kokinakisa, posle čega je izjavio da mu je potrebno vreme da ustanovi šta nije dobro u njegovoj igri.

"Nisam se osećao dobro na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kretanje mi nije bilo najbolje. Osetio sam da imam šansu, ali donosio sam loše odluke, što je moj protivnik iskoristio", rekao je Federer.
Švajcarac je izgubio prvo mesto na ATP listi, a zameniće ga Rafael Nadal, koji zbog povrede kuka nije igrao u Majamiju.
"Zaslužio sam da izgubim prvo mesto, ovo danas je bilo zaista loše", rekao je vidno potišten Federer.
Švajcarac je najavio da neće učestvovati na turnirima na šljaci, a samim tim i na Rolan Garosu.
"Odlučio sam da ne igram sezonu na šljaci. Prošle nedelje nisam igrao dobro. Pokušavam da shvatim u čemu je problem, imam dovoljno vremena", smatra Federer.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer: Zaslužio sam da izgubim prvo mesto, neću na šljaku

Izvor: N1 televizija, 25.Mar.2018

Rodžer Federer je nakon iznenadne eliminacije sa Mastersa u Majamiju potvrdio da će ponovo propustiti sezonu na šljaci...Federera nećemo ni ove godine gledati na Rolan Garosu, a loša vest za fanove švajcarskog tenisera je i gubitak prvog mesta na ATP listi, koje je ponovo pripalo Rafi Nadalu..."Nisam...

Nastavak na N1 televizija...

Federer propušta sezonu na šljaci

Izvor: Beta, 25.Mar.2018

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da će propustiti sezonu turnira na šljaci, pa tako i Rolan Garos.Federer je sinoć na mastersu u Majamiju, gde je branio titulu, izgubio od 175. tensera Tanasija Kokinakisa sa 6:3, 3:6, 6:7 i od ponedeljka će izgubiti prvo mesto na ATP listi, a umesto njega...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.