Federer pokazivao Voriorsima poen protiv Novaka!

Izvor: N1 televizija, 09.Okt.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer pokazivao Voriorsima poen protiv Novaka!

Rodžer Federer iskoristio je slobodno vreme i u nedelju posetio utakmicu koju su u Šangaju odigrali Golden Stejt Voriorsi i Minesota Timbervulvsi.

Švajcarski teniser bio je i u svlačionici NBA šampiona gde je otkrio da prati NBA ligu od malih nogu.

„Za mene je veoma neuobičajeno to što sam u svlačionici, a da je u pitanju neki drugi sport. Svi su opušteni. Volim da upoznajem kolege iz drugih sportova“, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Švajcarac koji je objašnjavao Voriorsima kako je pogodio fantastičan udarac protiv Novaka Đokovića na US openu.

Prior to today's game, the Warriors got a visit from the one and only @rogerfedererpic.twitter.com/3ZLgOYoqF8

On se vraća na Masters u Šangaju prvi put od 2015. godine i biće drugi nosilac.

@KDTrey5 x @rogerfederer#NBAChinaGamespic.twitter.com/67rIVCAECx

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Federer se Voriorsima hvalio poenom protiv Novaka

Izvor: B92, 09.Okt.2017

Rodžer Federer trenutno se nalazi u Aziji gde promoviše svoje nove patike, a tu priliku iskoristio je da poseti najbolji košarkaški tim na svetu. Federer je iz Japana, gde je bila promocija patika, otišao u Šangaj zbog predstojećeg Mastersa, ali je pre toga došao na utakmicu koju su igrali Golden...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.