Izvor: RTS, 01.Mar.2021, 21:51

Federer otkazao učešće na Majami openu

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se sa turnira Majami open koji će biti održan od 24. marta, kako bi imao više vremena da se pripremi za povratak ATP turu, potvrdio je njegov agent Toni Godsik.
Osvajač 20 grend slem turnira nije se takmičio više od godinu dana, nakon što je prošle sezone imao dve operacije desnog kolena.

Federer, koji će u avgustu napuniti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 40 godina, trebalo bi da se vrati na teren sledeće nedelje na turniru u Dohi, a zatim da igra na turniru u Dubaiju, koji pčinje 14. marta.
"Posle Dohe i možda Dubaija, Federer će odraditi još jedan krug treninga kako bi se lagano vratio na tur", rekao je Godsik.
Federer je trenutno peti na ATP listi, a njegov rekord od 310 nedelja na prvom mestu izjednačio je Novak Đoković.
Sprski teniser će sledećeg ponedeljka prestići Federara i postaviti rekord po broju sedmica na prvoj poziciji na ATP listi.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Federer otkazao učešće na Majami openu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2021

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se sa turnira Majami open'' koji će biti održan od 24. marta, kako bi imao više vremena da se pripremi za povratak ATP turu, izjavio je njegov agent Toni Godsik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.