Federer osvojio Dohu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer osvojio Dohu


Svetski reket broj dva, Rodžer Federer, počeo je sezonu na najbolji mogući način pobedivši Rusa Nikolaja Davidenka u finalu turnira u Dohi.
Šesnaestostruki osvajač grend slem titula napravio je po jedan brejk u svakom setu protiv branioca trofeja, što mu je bilo dovoljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << za pobedu od 2:0 u setovima (6:3, 6:4).
Federer je na turniru u Dohi titule osvajao još 2005. i 2006. godine, a zanimljivo je da je švajcarski teniser završio takmičenje u Kataru na impresivan način. Naime, on nije izgubio ni jedan set na na ovom turniru.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Federer osvojio turnir u Dohi

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2011

Svojoj impresivnoj kolekciji trofeja, Rodžer Federer je dodao još jedan, sa turnira u Dohi. On je u finalu bio bolji od Nikolaja Davidenka i tako po treći put u karijeri osvojio ovaj turnir.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.