Federer osvojio 10. titulu u Bazelu

Izvor: Beta, 27.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer osvojio 10. titulu u Bazelu

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je desetu titulu u Bazelu, pošto je danas u finalu tog turnira pobedio Australijanca Aleksa De Minora sa 6:2, 6:2.Ovo je bilo 13. uzastopno, a ukupno 15. finale Federera u Bazelu, a do desetog trofeja u svom rodnom gradu stigao je posle samo 69 minuta igre.Švajcarcu je ovo ukupno 103. titula u karijeri. Osim turnira u Bazelu, on je deset puta osvajao i Hale, dok je po osam puta najbolji bio na Vimbldonu i u Dubaiju.Federer je u oba seta današnjeg finala po dva puta oduzimao servis 20-godišnjem Australijancu i ni u jednom momentu mu nije dozvolio da se vrati u meč.Na drugoj strani, De Minor je igrao svoje šesto finale i nije uspeo da osvoji četvrtu titulu.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RODŽER DESETI PUT TRIJUMFOVAO U RODNOM GRADU: Federer lako s De Minorom u finalu Bazela

Izvor: Kurir, 27.Okt.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je desetu titulu u Bazelu, pošto je danas u finalu tog turnira pobedio Australijanca Aleksa De Minora sa 6:2, 6:2.

Nastavak na Kurir...

Federer neumoljiv na domaćem terenu, 10. titula! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019

Protivniku u finalu nije dao nikakvu šansu...Švajcarski teniser Rodžer Federer osvojio je desetu titulu u Bazelu, pošto je danas u finalu tog turnira pobedio Australijanca Aleksa De Minora sa 6:2, 6:2...Ovo je bilo 13. uzastopno, a ukupno 15. finale Federera u Bazelu, a do desetog trofeja u svom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.