Federer opet o Novaku...

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer opet o Novaku...

Sada je komentarisao njegovu formu.

Par dana pošto je istakao da je njegovo rivalstvo sa Novakom Đokovićem uvek bilo u senci onog koje je imao sa Rafaelom Nadalom, najtrofejniji teniser sveta ponovo je komentarisao najboljeg srpskog sportistu.

Ovoga puta, osvrnuo se na Novakovu formu u tekućoj sezoni, posle osvajanja Vimbldona, Sinsinatija i US Opena.

''Mislim da za Novaka još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dosta toga predstoji. I dalje ne igra onaj stari najbolji tenis posle povrede.







Novak igra veoma, veoma dobro, ali mislim da mu fali još malo da dođe do onog nivoa od pre nekoliko godina kada je igrao najbolji tenis i kada je bukvalno bio nepobediv.







Mislim da je to veoma ohrabrujuće za njega'', izjavio je Federer, a prenosi britanski ''Ekspres''.

Podsetimo, Federer i Đoković biće u istoj ekipi na predstojećem egzibicionom Lejver kupu koji će se održati u Čikagu narednih dana, od 21. do 23. septembra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.