Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 09:41

Federer operisan, neće igrati do 2021

Koleno moralo na „popravku“

Da li će se teniska sezona 2020. nastaviti, to u ovom momentu niko sa sigurnošću ne može da zna, ali je u svakom slučaju završena za Rodžera Federera.

Švajcarski as objavio je na društvenim mrežama da je bio na operaciji i da se zbog toga neće vraćati na teren pre 2021. godine. U pitanju je problem sa kolenom, urađena je artroskopija, što znači da nije ništa preterano ozbiljno bilo u pitanju, ali Rodžer svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ne želi da žuri sa oporavkom, već da bude zdrav i prav za Australijan open.

Federer je odluku da završi sezonu objavio na društvenim mrežama u formi pisma navijačima.

“Dragi navijači, pre nekoliko nedelja sam se suočio sa neplaniranim problemom u rehabilitaciji. Zbog toga sam imao dodatnu, manju artoskopsku operaciju desnog kolena. Sada, kao pred početak uspešne 2017. godine, želim da se u potpunosti i na pravi način posvetim oporavku. Verujem da ćemo se ponovo videti na turnirima od starta 2021. godine”, napisao je Federer.

Da rekorder po broju osvojenih grend slemova (20) ima probleme u oporavku otkrio je pre nekoliko dana njegov trener Severin Luti, a sada je stigla i potvrda o čemu se radi.

Samo može da se pretpostavlja da li će sledeća godina, u kojoj će biti i Olimpijske igre, biti ujedno i “poslednje ura” u Federerovoj karijeri.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.