Federer odmara, a SVI čekaju da donese VAŽNU odluku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer odmara, a SVI čekaju da donese VAŽNU odluku (FOTO)

Sezonu završio na trećem mestu.

Teniska sezona, kada je reč o turnirima je završena. Igrači su na odmoru, ali moraju da razmišljaju o sledećoj sezoni. Tako je i u slučaju Rodžera Federera koji će ovu godinu završiti na trećem mestu na ATP listi, iza Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Federer je izjavio da želi da sledeće godine igra na šljaci, ali se još definitivno ne zna da li se to odnosi i na Rolan Garos koji će početi 26. maja.

Kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strani mediji, konačnu odluku doneće tokom naredne nedelje.

- Volim da unapred isplaniram sezonu kako bih se na najbolji način pripremio za nju. Idem do svih detalja, rasporeda treninga, čak i kako ću se pripremati za sve tokom decembra. Želja mi je da igram i na šljaci. To je čisto stvar teniske strasti - rekao je Federer koji je samo jednom osvojio Otvoreno prvenstvo Francuske (od ukupno 20 Gren slem trofeja), pre devet godina.

https://t.co/DvuynXLKxU #RogerFederer #RafaelNadal #FrenchOpen

— Tennis League (@tennisleague365) November 24, 2018

Poslednji put učestvovao je 2015. godine, kada je izgubio od Stena Vavrinke. Ukoliko bude učestvovao na sledećem, to će biti prilika da odmeri snage sa velikim rivalima Rafaelom Nadalom i Novakom Đokovićem.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.