Federer o nastavku karijere: Prvo da prohodam kako treba

Izvor: B92, 26.Sep.2021, 10:19

Federer o nastavku karijere: Prvo da prohodam kako treba

Švajcarski teniser Rodžer Federer trenutno se oporavlja od povrede kolena koje je operisao tri puta u godinu i po dana.

Nekadašnji prvi reket sveta viđen je na tribinama gde je posmatrao meč Stefanosa Cicipasa i Nika Kirijosa u okviru Lejver kupa.

"Najgore je iza mene. Na dobrom sam mestu. Potrebno mi je vreme, ne želim da brzam. Ovo je takođe bitno i za moj život posle tenisa. Želim da mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da uradim sve što želim", izjavio je.

Ističe da ga je dočekala topla dobrodošlica.

"Svi su srećni što sam ovde. Žele mi sve najbolje i čak ni ne vide štake. Gledao sam neverovatan tenis i srećan sam što sam ovde. Put se isplatio", nastavlja.

Govorio je i o budućnosti.

"Prvo moram da prohodam kako treba. Potom da trčim i radim vežbe za pokretljivost. Naposletku i povratak na teniski teren. Biće potrebno nekoliko meseci", zaključio je Federer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.