Federer i Nadal su mi u srcu, ali Đoković je GOAT

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 22:15

"Federer i Nadal su mi u srcu, ali Đoković je GOAT"

Francuski teniser Luka Puj nema dilemu u pogledu toga ko je najbolji igrač svih vremena.

Tzv. GOAT dugo je bio Rodžer Federer, koji ima najviše navijača, ali u međuvremenu, po rezultatima ga je prestigao Novak Đoković.

"Za mene je najveći Đoković. Federer je u srcima ljudi, zbog aure, onim čime odiše, klase, karaktera… Ali u jednom trenutku govorimo o GOAT-u, pričamo o rezultatima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << statistici. Za mene je Đoković najveći igrač svih vremena. Kada sam bio klinac, u mom srcu je bilo više Federera i Nadala jer sam odrastao uz njih", rekao je Puj i dodao:

"Ono što Novak radi danas. Nastavlja da se razvija u tim godinama, to je neverovatno, za divljenje".

Đoković je još uvek na prvom mestu ATP liste, drži praktično sve bitnije rekorde, uključujući i onaj u najvećem broju Grend slem titula (24).

Što se tiče Puja, najbolji plasman mu je bilo 10. mesto 2018. godine, a najveći uspeh na Grend slemu mu je polufinale Australijan opena dve sezone ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Federer,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.