Federer daleko ispred Đokovića

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer daleko ispred Đokovića

Iako je sa šest titula na Australijan openu rekorder zajedno sa Rojem Emersonom Novak Đoković nije igrač sa najviše pobeda na Australijan openu.

Dve titule manje na svom kontu ima Rodžer Federer, ali i čak 25 pobeda više od Đokovića (83-58) od kog je i stariji skoro šest godina pa ukoliko Srbin nastavi da igra kada Švajcarac ode u penziju nije nemoguće da ga dostigne.

Iza dvojice navedenih nalazi se Stefan Edberg sa 56 trijumfa, a onda čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << četiri igrača sa po 48 trijumfa - Ivan Lendl, Andre Agasi, Rafael Nadal i Endi Marej.

Poraz u ranoj fazi turnira u Melburnu odmogao je Đokoviću u nameri da dostigne Andrea Agasija kada je u pitanju procenat pobeda u odnosu na broj odigranih mečeva. Amerikanac je nabolji sa 90,6% (48-5), dok je Srbin na drugom mestu sa 89,2 (58-7).
Pogledaj vesti o: Federer,   Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.