Federer: Teško je proceniti ko je najbolji u istoriji

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Teško je proceniti ko je najbolji u istoriji

Rodžer Federer kaže da nije jednostavno porediti tenisere iz različitih epoha iz jednostavnog razloga – sama igra mnogo se menjala kroz vreme.

Švajcarac je u karijeri za sada osvojio 20 Gren slem titula i mnogi ga smatraju najboljim teniserom svih vremena.

“Volim da slušam o tome jer to znači da nešto radim kako treba, ali hajde da završim karijeru, pa ćemo videti gde sam. Oduvek sam gajio poštovanje prema svim generacijama u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tenisu. Tehnologija se toliko mnogo promenila, čak su se i turniri menjali – US open se igrao na šljaci, pa na travi, a sada je na betonu. Zato je teško suditi o celoj toj stvari, ali to je jedinstveno u našem sportu“, rekao je Federer.

Rodžer je u poslednje vreme mnogo aktivniji na društvenim mrežama.

“Imam osobu koja mi pomaže u tome, ne mogu sve vreme da sam tu, ali pokušavam da stavim nešto novo što češće mogu. Zabavno je, u poslednje vreme mi je to donelo mnogo zadovoljstva – neverovatno je kako brzo raste baz navijača. Fino je, volim tu interakciju i podrška mi znači – ne samo na internetu, nego i na stadionima, a to je moj način da se zahvalim“, dodao je Švajcarac.

Federerov sledeći turnir biće u Šangaju od 8. oktobra, a tu brani titulu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.