Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 09:06

Federer: Svako ko misli da mogu da osvojim Rolan Garos mnogo greši

Rodžer Federer, nakon što je poražen od Pabla Anduhara u Ženevi, priznao je da ne veruje da postoji nikakva šansa da može da bude konkurentan na Rolan Garosu.
Bio je ovo tek treći duel koji je Švajcarac odigrao ove sezone. Kako sam ističe, cilj mu je da odigra još par mečeva na šljaci, kako bi bio što spremniji za Hale i Vimbldon i mečeve na njegovoj omiljenoj travi.

"Smatram da kada igrate jako malo, kada vidite koliko ste >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispod svog nivoa, nemoguće je govoriti o osvajanju turnira. Samo sam realističan, svakako neću osvojiti Rolan Garos", istakao je Federer.
"Svako ko misli drugačije mnogo greši".
"Kada sam izašao na teren, pomislio: 'Moj Bože, mogu da igram toliko bolje od ovoga!' Osećaj uopšte nije prijatan, razočaravajuće je, ali ne smem da budem nezadovoljan, već moram da se izvučem iz ovoga. Moram da radim i to će se i desiti", zaključio je Federer, trenutno osmi teniser sveta. 
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.