Federer: Pokušaću što pre da zaboravim

Izvor: B92, 14.Jul.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Pokušaću što pre da zaboravim

Švajcarski teniser Rodžer Federer je posle poraza u finalu Vimbldona od Novaka Đokovića rekao da će pokušati što pre da zaboravi taj duel.

Naravno, u šali, kroz osmeh, odmah posle završetka epskog duela sa najboljim teniserom sveta.

"Imao sam sve, imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam šanse... Imao je i on. Mislim da smo odigrali sjajan meč. Novače, čestitam, bilo je ludo", rekao je Federer.

Kao 37-godišnjak i dalje igra u sjajnoj formi.

"Nadam se da ću ljudima pomoći da veruju u sebe, ljudima u 37. godini života. Da znaju da tada nije sve gotovo. Ja se osećam sjajno i dalje sam dobro i stojim na nogama", rekao je Federer.

U epskom finalu Vimbldona Đoković je slavio posle taj-brejka u petom setu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAZOČARANJE, TUGA, BES: Federer konačno skinuo masku! Rodžer priznao kako se osećao posle poraza od Đokovića

Izvor: Kurir, 14.Jul.2019

Rodžer Federer, iako gotovo nikad je pokazuje emocije, priznao je da se osećao razočarano, tužno i besno posle poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.