Federer: Penzija? Ne razmišljam o tome...

Izvor: Mondo, 30.Dec.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Penzija? Ne razmišljam o tome...

Švajcarski teniser rekao je da se nada da će igrati još dve ili tri godine

Foto: Guliver/Getty images/Paul Kane

Rodžer Federer nastupiće na predstojećem Hopman kupu, od 1. do 7. januara u Pertu, što će mu biti prvo takmičenje posle šest meseci pauze zbog povrede.

Osvajač 17 grend slem titula rekao je da nije siguran kakvu će formu prikazati, ali da ne razmišlja o povlačenju.

"O tome mislim samo kada me pitaju. Ne gledam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tako na stvari, da bi ovo mogao da mi bude poslednje putovanje u Australiju, čak i ako bi to moglo da bude. Zaista sam pozitivan, pauzirao sam šest meseci i nadam se da ću igrati još dve do tri godine, a ne samo još šest meseci. Imam dugoročne planove", rekao je tridesetpetogodišnji Federer.

Federer nije osvojio grend slem još od Vimbldona 2012. godine, a zbog povrede je pao na 16. mesto na ATP listi.

"Sjajan je osećaj osvajati titule, a plasman na listi je na drugom mestu. Sve dok sam zdrav i bez povreda, mislim da mogu nešto da napravim", naveo je Švajcarac.

Federer, koji će nastupati sa Belindom Benčić, prvo će u Pertu igrati protiv Britanaca Heder Vilson i Dena Evansa.
Pogledaj vesti o: Penzija,   Tenis

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.